Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@00:16:40 GMT

مایکت با ۲۵ میلیون نصب فعال به استقبال ۱۴۰۰ می‌رود

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۷۵۹۲۴

مایکت با ۲۵ میلیون نصب فعال به استقبال ۱۴۰۰ می‌رود

در سالی که گذشت اپلیکیشن‌های موبایل به یکی از نیازهای اساسی مردم تبدیل شدند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام مایکت، این مجموعه به عنوان یکی از اپ‌استورهای ایرانی برای تامین این نیاز بسیار موفق عمل کرد و طبق آمار از مرز ۲۵ میلیون نصب فعال گذشت. به همین بهانه گپ‌وگفتی با «وحید رحیمیان»، مدیرعامل اپ استور مایکت داشتیم تا از زبان خود ایشان بیشتر با مایکت و مسیری که طی کرده، آشنا شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جناب آقای رحیمیان لطفا کمی مایکت را به ما معرفی کنید تا بیشتر با این اپ استور، برند و مجموعه مایکت آشنا شویم.

مایکت به عنوان یک استور اندرویدی فضای مناسبی است که توسعه‌دهندگان می‌توانند برنامه‌های مختلف خود را عرضه کنند و همچنین کاربران می‌توانند به راحتی و عمدتا به صورت رایگان و با اینترنت نیم بها، برنامه‌های مورد نیاز خود را به‌روزرسانی یا دانلود کنند.

مایکت فعالیت خود را از پاییز ۱۳۹۰ شروع کرد. تیم مایک خانواده­ ی ۵۰ نفری است که به پشتوانه­ ی حضور اعضای ساعی و توانمندش، روز به روز مسیر رشد را طی می‌کند.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که مایکت زیر مجموعه‌ی گروه حصین و یکی از ۱۰ شرکتی است که تحت عنوان هلدینگ حصین مشغول به فعالیت است.

از دیگر شرکت­های زیر مجموعه هلدینگ حصین علاوه بر مایکت می‌توان به طاقچه، پلتفرم تبلیغاتی مگنت، گوشی شاپ، ترابرنت و مجموعه‌ای از شرکت‌هایی که در زمینه‌ی خدمات مالی، بانکی، پرداخت، امنیت و ارتباطات فعالیت دارند اشاره کرد.

. تعداد کاربران فعال، برنامه‌­ها و توسعه‌دهندگان مایکت در حال حاضر چه تعدادی هستند؟

در حال حاضر ما ۱۰ میلیون کاربر داریم که به صورت ماهانه به مایکت سر می­زنند و همچنین ۲۵ میلیون نصب فعال داریم.

تعداد برنامه‌هایی که تا الان در مایکت عرضه شده­اند حدود ۳۶۰ هزار برنامه است و این تعداد همواره در حال افزایش است. روزانه صدها برنامه ­ی داخلی و خارجی برای بررسی، به دست ما می­رسند و هر کدام از این اپ‌ها اگر استانداردهای لازم را داشته باشند به جمع برنامه ­های موجود در مایکت اضافه می­شوند.

. این روزها که اپ استورهای مختلفی درحال فعالیت هستند، مایکت چه ارزش افزوده­ای به مخاطب ارائه می‌دهد؟

یکی از مواردی که به دنبالش هستیم، خلق ارزش افزوده است. بعضی وقت­ ها منظور از ارزش افزوده آورده­ای چشم ‌گیر و بزرگ است و در بعضی موارد جزئیات هستند که با ایجاد تغییرات، ارزش افزوده به حساب می­آیند. در استورهای اندرویدی که سرویس پایه آن­ها یکسان است و خدمات ابتدایی آن­ها از یک نظم پیروی می­ کنند، هدف ایجاد تغییرات شگرف نیست.

در این نوع سرویس­ ها که مخاطب وارد پلتفرم شده و بعد از جستجو برنامه ­ی موردنظر خود را پیدا می­ کند این سیستم و مسیر مشتری تقریبا یک شکل است. البته ممکن است در این مسیر کیفیت فرق داشته ‌باشد اما کلیات کار یکسان است.

نکته ­ی مهم اضافه کردن جزئیات و تفاوت­ هایی است که شاید هر یک به تنهایی آنچنان به چشم نیایند اما مجموعه ­ی این خدمات باعث رشد چشمگیر مایکت شده‌ است. روشن است این رشد و پایداری به سبب رضایت مخاطب و کاربر مایکت از امکانات، شرایط و تغییرات بوده است.

از جمله امکانات جدید و کاربردی مایکت می­توان به شبکه اجتماعی مایکت (ماینت) اشاره کرد. مخاطبین در این فضا می­ توانند پروفایل داشته باشند و در فضایی که در اختیار دارند محتوا تولید کنند، نظرشان را درباره برنامه­ های مختلف درج کرده و با دیگران به تبادل نظر بپردازند. در حقیقت ماینت یک شبکه­ ی اجتماعی تخصصی برای کاربران و علاقه‌مندان به اپلیکیشن­ ها است.

از دیگر مزایای مایکت می‌توان به تمایل و توجه ­ما به سردبیری محتوا اشاره کرد. مایکت صرفا عرضه‌کننده­ی برنامه­ ها نیست بلکه ما به دنبال ارائه­ ی توضیحات جامع و مناسب هستیم.

محتواهایی که برنامه­ های ما را به خوبی معرفی کرده، از ضعف و قدرت برنامه گفته، راجع به خصوصیات آن­ها توضیح داده و مسیر انتخاب و استفاده از برنامه را برای کاربران واضح سازد.

البته در این میان بخشی از ارزش افزوده­ی مایکت پشت پرده­ی تولید و عرضه­ ی محصول است. برنامه­ ها و تلاش­هایی که در زمینه ­ی افزایش سرعت و کیفیت دانلود و ... انجام می­ شوند در همین گروه به حساب می­آیند.

یکی دیگر از جذابیت­های مایکت برای کاربران، فراهم کردن شرایط دانلود با اینترنت نیم بهاست. در صورتی که مخاطب از داخل کشور اقدام به دانلود و به روزرسانی برنامه و بازی ­ها از مایکت کند حجم اینترنت مصرفی نیم‌بها محاسبه می ­شود.

طبق گزارش­ ها، ترافیک مصرفی ماهانه در مایکت حدودا ۵۵۰۰ ترابایت است که به واسطه­ ی دانلود نیم­ بها، ماهانه مبلغی حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیارد تومان در هزینه­ ی مخاطبین صرفه­ جویی می شود.

. دلیل اینکه اینترنت مصرفی در زمان استفاده از مایکت و دانلود اپ­ ها و هنگام به‌روزرسانی نیم­ بها محاسبه می­ شود چیست؟

با توجه به قوانین وضع شده، در حال حاضر در سرویس­هایی که از سرورهای داخل کشور استفاده می­کنند به این جهت که استفاده از این سرورها بار و هزینه­ی ارزی برای کشور ندارند هزینه استفاده از اینترنت برای کاربران نیز نیم ­بها محاسبه می ­شود.

این شرایط برای سرویس ­هایی مثل vod و اپ استورها که مخاطب باید از حجم اینترنت بالایی برای دانلود و به روزرسانی استفاده کند ارزش افزوده­ی چشم­گیری به حساب می­ آید. بنابراین استفاده از مایکت، دانلود و به‌روزرسانی برنامه­ ها و .... همه و همه در مایکت با اینترنت نیم بها انجام می­ شوند.

. چطور مایکت می‌تواند خیلی سریع آخرین آپدیت هر برنامه‌ای را ارائه دهد؟

در مایکت دو گروه برنامه وجود دارد. یک گروه برنامه ­هایی که توسط توسعه‌دهندگان داخلی ارائه شده و یک گروه برنامه‌های خارجی است. به روزرسانی­ های برنامه ­های داخلی به سبب ارتباط و هماهنگی بسیار خوب مایکت با توسعه دهندگان بسیار سریع و در اولین زمان ممکن انجام می ­شود و درباره­ ی به روزرسانی اپلیکیشن ­های خارجی زیرساخت ­ها و شرایط فنی مناسبی فراهم شده تا بلافاصله بعد از به روزرسانی و انتشار این برنامه ­ها از سوی توسعه­ دهندگان خارجی، پروسه­ی به روز رسانی­ ها در مایکت نیز آغاز می­ شود.

. مایکت ادعا دارد محتوایی که ارائه می­ دهد کاملا امن و تست شده است و علاوه بر اینکه برنامه‌ها ویروس ندارند سازگار با گوشی­های هوشمند مختلف هستند. چطور چنین محتوایی از جانب مایکت قابل ارائه است؟

یکی از اولین اقدامات جهت بررسی برنامه­ ها در مایکت، بررسی سیستمی محصولات و برنامه ­ها است. در مرحله بعد تک تک برنامه ­ها توسط نیروهای متخصص روی گوشی ­های مختلف تست می­ شوند.

در این مرحله برنامه­ ها هم توسط آنتی ویروس ­های مختلف بررسی دقیقی شده و هم از سازگاری برنامه با گوشی ­های متفاوت مطمئن می‌شویم. این مرحله کمک می­ کند تا از سلامت برنامه مطمئن شویم و خیالمان راحت باشد که هیچ کدام از آن‌ها به گوشی کاربران صدمه ­ای نمی­ زنند.

یکی از قابلیت هایی که مایکت در اختیار کاربران خود قرار می­ دهد، ارائه برنامه ­های مختلف، متناسب با مشخصات تلفن همراه کاربران است. برای مثال شاید یک برنامه با اندروید ۶ سازگار بوده اما با اندروید ۴ سازگاری لازم را نداشته باشد.

مایکت هنگام دانلود برنامه توسط تلفن همراهی که اندروید آن پایین تر از ۶ است و ممکن است سازگاری لازم را با برنامه نداشته باشد، به مخاطب اخطار می­دهد تا برای دانلود چنین برنامه­ای زمان و هزینه­ ای هدر ندهد.

. جایگاه مایکت را در کنار رقبای اصلی خود چطور می­بینید؟

در کنار مایکت، اپ استورهای مختلفی فعالیت دارند و می­ توان دلیل وجود چنین اپ استورهایی در کنار گوگل­پلی را عدم توانایی مخاطب در استفاده تمام و کمال از گوگل­پلی و مزایای آن دانست.

این امکان وجود دارد که به دلایل مختلف برخی از امکانات گوگل ­پلی در بعضی کشورها در دسترس نبوده و مخاطبین امکان استفاده از همه­ ی امکانات را نداشته باشند. اپ استورهای بومی تلاش می­ کنند تا چنین مشکلاتی را از مسیر کاربران حذف کرده و استفاده از طیف وسیعی از امکانات و برنامه ­ها را برای مخاطبین ممکن سازند.

مایکت تمامی این خدمات را به زبان فارسی ارائه می­ دهد که همین امر سبب سهولت استفاده از برنامه توسط کاربر فارسی زبان می­ شود.  در بازار داخلی نیز مایکت رقبای قوی دارد که در دو سال اخیر با توجه به تلاش­ های تیم متخصصین، فاصله ­ی مایکت با آن­ها بسیار کاهش یافته و حتی توانسته برتری­ هایی نیز به دست آورد.

. مایکت چه نیازهایی از کاربر را برطرف می­کند؟ و گروه هدف‌تان چه کسانی هستند؟

مخاطب مایکت رنج و بازه­ی سنی وسیعی دارد. مخصوصا این روزها که به واسطه ­ی همه­گیری کرونا افراد بیشتری به استفاده­ از گوشی­ های هوشمند و برنامه­ های مختلف رو آورده ­اند اپ استورها نقش پررنگی در آسان‌سازی دسترسی مخاطبین به برنامه ­ها دارند.

بنابراین گروه­ های سنی مختلف از قشرهای متفاوت جامعه، مخاطب هدف مایکت هستند تا نیاز بازار برای دسترسی به‌صرفه، سریع، راحت و مناسب به برنامه­ ها را برطرف سازند.

یکی از جذابیت ­های مایکت پیشنهاد برنامه به هر کدام از کاربران، متناسب با پروفایل کاربری و برنامه ­هایی که قبلا استفاده کرده ­اند است.

. برای حضور قوی­تر در این فضا چه برنامه ­هایی در آینده دارید؟

حضور مایکت و فعالیت­ های ما در زمینه­ ی فنی، شبکه، تحلیل­ های مختلف، مسائل زیر ساختی و .... پیش از این نیز بسیار قوی و حرف ه­ای بوده است و در آینده نیز با تمام قوا در این مسیر حرکت می­کنیم.

اما شاید به دلایل مختلفی در بحث مارکتینگ و معرفی امکانات و مزایای مایکت تا پیش از این کم­رنگ­تر عمل کرده باشیم که در حال حاضر اقدامات ویژه و موثری برای معرفی مایکت در حال انجام است.

فعالیت­ های مایکت در زمینه ­ی آنالیز و تحلیل برنامه ­ها، معرفی و آموزش و به طور کلی تولید محتوای کاربردی از جمله فعالیت­ هایی است که به حضور قوی­تر ما در این مارکت کمک می­ کند.

. مایکت در راستای آسان‌سازی استفاده کاربر از این برنامه چه تمهیداتی داشته و چه مزایایی دارد که احتمال می‌دهید مخاطب نسبت به آن شناخت کمتری داشته باشد؟

یکی از تلاش­ های مایکت، ایجاد فضای مناسب برای کاربران است تا بتوانند استفاده­ ی راحت­تری از امکانات مایکت داشته باشند، در این مسیر از نظرات مستقیم و غیرمستقیم کاربران، الگوهای رفتاری و مواردی از این دست استفاده می­شود تا تغییرات محصول به بهترین شکل انجام شود و برای بهترسازی تجربه ­ی کاربر تلاش می­کنیم.

از جمله دیگر مزایایی که مایکت ارائه می ­دهد صرف حجم اینترنت کم‌تر در زمان به روزرسانی برنامه­ ها است و کاربر فقط برای بخش ­های تغییر یافته در برنامه­ ی جدید و به روز شده، اینترنت مصرف می­کنند. بنابراین علاوه ‌بر اینکه کاربران از اینترنت نیم‌بها استفاده می‌کنند برای دانلود بخش‌های تکراری نیز حجم اینترنت مصرف نمی‌شود.

در حال حاضر نیز کاربران می ­توانند درخواست اضافه شدن هر برنامه ­ای که در مایکت وجود ندارد را ثبت کرده و مایکت برنامه­ ی مذکور را به درخواست مخاطبین خود به لیست برنامه ­ها اضافه خواهد کرد.

تیم مایکت در تمام این سال­ها تلاش کرده تا بهترین امکانات را در سطحی ایده‌آل ارائه کند، اپ استوری جامع و کاربردی را در اختیار مخاطبین خود قرار دهد و برای محقق شدن این مهم نیز برنامه­ های ویژه­ای داریم.

علاقه‌مندان به استفاده از این امکانات می‌توانند این برنامه را از سایت مایکت به طور مستقیم دانلود کرده و نظرات و پیشنهادات خود را از طریق اپلیکیشن با ما در میان بگذارند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اپلیکیشن های موبایل اپلیکیشن مایکت اپ استور اینترنت نیم بها توسعه دهندگان برای کاربران داشته باشند حجم اینترنت ارزش افزوده حال حاضر ی دانلود ی مایکت ی کاربر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۵۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۰۰ اتوبوس به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران شب گذشته ـ سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳- در برنامه صف اول شبکه خبر در خصوص قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی، اظهار کرد: باید ببینیم تهران چه وضعیتی در حوزه حمل و نقل دارد. تردد در تهران به صورت ۶۶ درصد استفاده از وسایل شخصی و ۴۴ درصد استفاده از وسایل نقلیه عمومی است و علت آن هم عقب افتادگی تاریخی در نوسازی زیرساخت هاست.

افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس‌های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر

وی با بیان اینکه در کشور هر ظرفیتی داشتیم دنبال کردیم تا خریدها از داخل صورت بگیرد، به طوری که قرارداد سه هزار دستگاه اتوبوس منعقد شد، تصریح کرد: طبق مستندات تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد. ۳۲ ماه پیش روز معرفی بنده به عنوان شهردار هزار و ۸۸۰ اتوبوس تحویل گرفتیم که ۸۸۰ دستگاه آن فعال بود. امروز سه هزار و ۲۰۰ اتوبوس داریم که دو هزار و ۱۰۰ دستگاه اتوبوس در خطوط فعال هستند و تا چند روز آینده به سه هزار و ۴۰۰ دستگاه می رسد.

زاکانی با بیان اینکه ۶ هزار ون تهران مربوط به ۱۷ سال قبل بود و ۷۲ هزار تاکسی در تهران نیز وجود داشت که بخش قابل توجهی از آن با فرسودگی روبه رو بودند، تصریح کرد: پیش از سفر به چین برای اجلاس «یک کمربند یک جاده» قرارداد سه هزار دستگاه اتوبوس شامل دو هزار دستگاه دیزلی و هزار دستگاه برقی منعقد شد. پس از حضور در اجلاس پیگیری هایی برای انعقاد قرارداد مترو داشتیم.

وی افزود: در سال ۱۳۹۶ قراردادی برای ۶۹۱ دستگاه واگن مطرح شده بود و تا سال گذشته این طرح باقی مانده بود. پیش از سفر ما وزارت کشور در سفری این قرارداد را عملیاتی کرد. پس از ۶ سال عقب افتادگی که مقصر آن دولت قبلی بود، دولت انقلابی و جهادی اقدام کرد.

وی در ادامه یادآور شد: هشت رام قطار مترو به صورت کامل، ۱۰ رام قطعات و مابقی به صورت انتقال تکنولوژی وارد می شود. ما در چین با شرکت مربوطه اقدام به مذاکره کردیم و با پشتیبان مالی طرح نیز هماهنگی ها را انجام دادیم و قرارداد ۲۴ تا ۲۷ ماهه به ۱۲ تا ۱۴ ماه کاهش یافت و یک سال به نفع ایران شد.

زاکانی همچنین تصریح کرد: سهم اولیه ما دریافت شده بود و به همین دلیل یک سال به نفع ایران تمام شد. با مذاکره با چینی ها ۷.۵ میلیون یورو تکنولوژی ساخت بوژی را به ما دادند و مکلف شدند توسعه واگن سازی را برای ما انجام دهند.

‌در قراداد چین ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم

شهردار تهران با بیان اینکه این اقدام یک جهش برای داخل است، یادآور شد: میزان ساخت بوژی را برای کشور جلو انداختیم و ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران تمام شد و فضای جدیدی برای خدمت در کشور فراهم شد. ۶۳۰ دستگاه نیز به ۷۹۱ دستگاه واگن رسید. نمونه کامل یک به یک خردادماه ساخته و در اواخر سال واگن ها وارد کشور خواهد شد. ما به دنبال داخلی سازی بهترین قطعات هستیم و به سمت تزئینات نرفته ایم. بنده آمده ام که مردم را خوشحال کنم و با وجود صداهایی که شنیده می شود، ما توجهی به آن نداریم و مردم باید بدانند چه اتفاقات بزرگی در کشور رخ می دهد.

وی با اعلام اینکه اولین رام داخلی با همکاری مپنا، جهاد دانشگاهی و شرکت واگن سازی به صورت ۸۵ درصد داخلی سازی در حال تکمیل و یک افتخار برای کشور است، خاطرنشان کرد: ما خطوط را راه اندازی کرده ایم. مردم سالها در مترو با زحمت رو به رو بودند چون کسی به فکر آنها نبود.

‌ما به ازای ۲۵ سال گذشته در ۳ سال آینده، واگن وارد کشور خواهد شد

زاکانی با بیان اینکه ساخت خط ۸ و ۱۰ سال قبل آغاز شد و خط ۹ هفته آینده آغاز خواهد شد، گفت: تمام خطوط مترو غیر از خطوط ۹ و ۱۰ فعال هستند و یک انقلاب در مترو به عنوان زیرساخت ایجاد خواهد شد. ما به ازای ۲۵ سال قبل در سه تا چهار سال آینده، واگن وارد کشور خواهد شد. اورهال واگن ها نیز قابل مقایسه با گذشته نیست.

‌قیمت‌های طرف چینی ارزان‌تر و کیفیت بالاتر بود

شهردار تهران با اشاره به حضور خود در چین به دعوت شهردار پکن، تصریح کرد: موضوع حمل و نقل، هوشمندسازی، زیست محیطی و پسماند از موضوعات بحث ما در چین بودند. امروز انقلابی در چین در این بخش ها صورت گرفته و این مباحث برای آنها دیگر موضوعیت ندارد. ما سعی کردیم هدف‌گذاری مالی در این سفر داشته باشیم. قیمت هایی که در ایران به ما داده شده بود با چین قابل مقایسه نبود. قیمت های چین ارزان تر و کیفیت بالاتر بود.

وی افزود: سه هزار دستگاه اتوبوس داخلی خریداری شده بود و طرف داخلی به ما گفتند یک تا دو سال زمان می برد که اتوبوس ها را به ما تحویل دهند. ما گفتیم تولیدکنندگان با ما شریک شوند و در تکنولوژی و شراکت و ایجاد زمینه جدید وارد عمل شوند. هویت شهرداری و پول و امکانات قدرت آن است و آنها این شراکت را قبول کردند. قیمت داخل ایران ۳۴۷ هزار یورو اعلام شده بود و صورت جلسه ۳۲۲ هزار یورو و در نهایت ۳۱۶ هزار یورو بوده است. برای ۵۰۰ دستگاه با قیمت ۳۱۶ هزار یورو قرارداد بستیم و در چین دیدیم قیمت ها این چنین نیست.

زاکانی یادآور شد: چین حاضر شد با عددی کمتر از توافق با دولت ها با شهرداری تهران یوزانس کند. رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که این اتفاق برای اولین بار صورت گرفت. در داخل کشور ۲۵ درصد نقد، ۲۵ درصد ملک و ۵۰ درصد تسهیلات می پردازیم. ما وقتی وارد مذاکره شدیم این گام را برداشتیم که با ما تفاهم یوزانس داشته باشند و یک میلیارد و ۴۰ میلیون یورو یوزانس برای اتوبوس، ون و تاکسی برقی یوزانس انجام شد. در آن زمان ما برای مجاب کردن چینی ها جهت یوزانس مذاکره می کردیم.

یوزانس یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون یورویی با چین

شهردار تهران با اعلام اینکه بانک شهر عامل ما بود و مسائل را دنبال می کرد، گفت: چینی ها با سفر به ایران قیمت های خود را اعلام کردند و یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون یورو به تعداد ۲ هزار دستگاه اتوبوس، ۱۰ هزار دستگاه ون، ۲۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی و ۱۵۰ هزار دستگاه موتور برقی یوزانس شد. به دنبال آن تیم کارشناسی ما به چین اعزام شدند تا ببینند کدام شرکت کیفیت بهتری دارد و کیفیت بالا در چین متعلق به ۶ یا ۷ شرکت است.

شرکت‌های سازنده اتوبوس‌های مطابق با استانداردهای ایران معرفی شدند

وی افزود: تیم ما مباحث را به صورت کارشناسی بررسی کرد و شرکت های سازنده اتوبوس های مطابق با استانداردهای ما در ایران را معرفی کردند. برای مثال قابلیت باتری و دیگر بخش ها مورد بررسی قرار گرفت. ما با دستاوردهایی که از بررسی کسب کرده بودیم خود به چین سفر کردیم و بنده با تک تک کارخانه ها صحبت کردم و در رقابت، بهترین کیفیت و کمترین قیمت را توافق کردیم.

شرکتی که مطرح شده تأمین کننده مالی است

زاکانی با بیان اینکه شرکتی که مطرح شده تأمین کننده مالی است و تأمین کننده خطوط مترو یک شرکت نظامی چینی است، یادآور شد: شرکت هایی که قرارداد بستیم از شرکتهای معتبر به شمار می روند و بانک مرکزی به ما گفت امکان ندارد یکی از همین شرکت ها به ما خودرو بدهد. قرار شد چینی ها در ایران کارخانه بسازند، انتقال تکنولوژی انجام دهند، با شهرداری شریک شوند و یوزانس سه ساله بگیرند که این موضوع یک شیرینی و حلاوت دارد.

ضمانت‌نامه‌های پایدار شدن قرارداد اتوبوس‌ها آمده است

شهردار تهران گفت: اگر این قرارداد پایدار شود (که ضمانت نامه های آن برای پایدار شدن آمده است) تمام خودروهایی که قرارداد آن منعقد شده وارد شهر خواهد شد. ما تنها عامل پیگیری هستیم و دیگر دستگاه ها نیز دخیل هستند. ما اتوبوس را به قیمت ۲۲۰ هزار یورو خریداری کردیم و با احتساب ورود آن به شهر ۲۴۵ هزار یورو خواهد بود و باید ببینیم چه میزان اختلاف با رقم داخلی وجود دارد.

‌همه بخش های مرتبط در جریان قرارداد با چین هستند

وی افزود: ما قرارداد را به آقای چمران به آقای تشکری و خانم سلیمانی تحویل دادیم که البته آقای تشکری در صحن شورا گفتند که تحویل نگرفتند و در تماسی که با ایشان گرفته شد گفتند که شاید به دستشان رسیده و یادشان نبوده است و سند آن موجود است. قرارداد را به وزارت اقتصاد، وزارت امور خارجه و بانک مرکزی دادیم. ما به ازای آن را دولت به ما می دهد. امکان ندارد این قرارداد منتشر شود و به صلاح کشور نیست. همه بخش ها در جریان قرارداد هستند.

زاکانی تأکید کرد: قرارداد آن چیزی نیست که بتوان آن را جار زد. ایران هزار و یک دشمن دارد. یک عده نمی خواهند اتفاقی بیفتد. مردم بدانند این افتخار برای این دولت و شهرداری است که دست به دست هم دادند تا گره از مشکلات مردم باز کنند.

شهردار تهران با بیان اینکه عده ای همت کردند که اجازه ندهند، کار انجام شود، گفت: این کارها بر ضد امنیت کشور است و می خواهند این قرارداد را منحل کنند اما خوشبختانه نمی توانند. این را به مردم نوید می دهیم.

وی تاکید کرد: تمام این وسایل حمل و نقل عمومی ضمانت نامه رسمی بانکی دارند.

دیگر خبرها

  • تیک‌تاک در آستانه حذف از اپ استور آیفون
  • ۱۴۰۰ اتوبوس به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • نشست واکاوی برنامه‌سازی قرآنی برگزار می‌شود
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید
  • استقبال از تیم ملی فوتسال پس از بازگشت به ایران+فیلم
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • گوگل پلی قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن را فراهم کرد
  • کپی گوگل از روی اپل: قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن در گوگل‌پلی