Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@00:00:29 GMT

پشت‌پرده به‌روزرسانی غیرواقعی مایکت

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۶۷۰۰

پشت‌پرده به‌روزرسانی غیرواقعی مایکت

فرارو– ماجرای به‌روزرسانی جعلی اپلیکیشن‌ها در مایکت نشان داد چرا باید موقع دانلود کردن برنامه و بازی برای موبایل با حواس جمع رفتار کنیم. مدتی پیش مشخص شد مایکت با ارسال نوتیفیکیشن، کاربرانش را به انجام به‌روزرسانی غیرواقعی و غیرضروری بعضی برنامه‌ها تشویق می‌کند آن هم در شرایطی که آن‌ها آخرین نسخه ارائه شده توسط گوگل‌پلی یا کافه بازار را روی گوشی خود نصب کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه مایکت ابتدا اصل اتهام را رد کرد، اما بعد مشخص شد هدف به‌روزرسانی‌های عجیب مایکت، نه ارائه امکانات تازه و عرضه اپلیکیشن‌های بهبودیافته، بلکه تغییر درگاه پرداخت درون برنامه‌ای اپلیکیشن‌ها به نفع خود است. در حالی که هزینه این کار از جیب مشترکان مایکت و با مصرف حجم اینترنت آن‌ها (که اتفاقا همین اواخر قیمتش افزایش پیدا کرده) پرداخت می‌شود.

تغییر درگاه بانکی در اپلیکیشن‌ها و بازی‌هایی که به امکان پرداخت درون برنامه‌ای مجهز هستند احتمالا یک میدان مبارزه برای فروشگاه‌هایی مثل مایکت به‌حساب می‌آید، اما چون در اصل با این کار حجم اینترنت کاربران هدر می‌رود، از اقدام مایکت عصبانی می‌شویم. به‌خصوص اینکه قیمت بسته‌های اینترنتی همین تازگی‌ها افزایش پیدا کرده است.

پیش از این بار‌ها درباره دانلود برنامه و بازی برای دستگاه‌های اندرویدی به کاربران هشدار داده شده بود. دانلود مستقیم فایل APK یکی از بزرگترین خطر‌هایی است که می‌توانید خودتان یا دستگاه‌های اندرویدی را دچارش کنید. آن‌هایی که دنبال سوءاستفاده هستند معمولا با ساخت اپلیکیشن‌هایی مشابه آنچه شما دنبالش می‌گردید و جا زدن برنامه جاسوسی عوض برنامه اصلی به‌راحتی می‌توانند با همین شیوه کنترل گوشی شما را به‌دست بگیرند یا اطلاعات حساسی مثل حساب‌های اینترنتی را به‌سرقت ببرند. البته چند وقت پیش هم مشخص شد چند برنامه بانکی روی پلی استور رسمی گوگل با یک نسخه جعلی جایگزین شده‌اند. ماجرا ابعاد بزرگی پیدا کرد و در نهایت با پیگیری و نامه‌نگاری گوگل پذیرفت نسخه رسمی و سالم آن‌ها را برای دانلود در پلی استور قرار دهد.

مورد جدید سوءاستفاده از کاربران برنامه‌های اندوریدی در نوع خود قابل توجه است، چون با وجود دریافت نوتیفیکیشن، آن‌ها پس از انجام به‌روزرسانی، متوجه می‌شوند نسخه اپلیکیشن تغییر نکرده است. در حقیقت مایکت با استفاده از این ترفند زیرکانه، «درگاه پرداخت درون برنامه‌ای» آن را به نفع خود تغییر می‌دهد. این برنامه‌های معمولا برنامه‌های پرطرفداری هستند، کاربران زیادی دارند و حجم خرید درون برنامه‌ای آن‌ها زیاد است. مایکت با این روش غیراخلاقی، علاوه بر ایجاد هدر دادن حجم اینترنت که برای کاربران هزینه مالی به دنبال دارد، وقت و زمان آن‌ها را هم تلف می‌کند. همچنین باعث بی‌اعتمادی او به برنامه‌های ایرانی می‌شود. چون کاربران پس از زدن دکمه به‌روزرسانی و دانلود دوباره نسخه موجود روی گوشی، متوجه می‌شوند تغییری در کارایی برنامه رخ نداده و امکانات تازه‌ای به آن اضافه نشده است. در حالی که به‌روزرسانی برنامه یعنی اینکه امکانات جدیدی به آن اضافه شود یا نواقص آن برطرف شود. همچنین کاربری که معمولا اهل خرید درون برنامه‌ای نیست در عمل با دانلود برنامه‌ها از مایکت و انجام به‌روزرسانی غیرواقعی فقط حجم اینترنت خود را از دست می‌دهد و به روشی دیگری متحمل ضرر و زیان می‌شود.

کاربران موبایل، تبلت، تلویزیون و دیگر دستگاه‌هایی که با سیستم‌عامل اندروید کار می‌کنند می‌توانند در کنار پلی‌استور رسمی گوگل، برنامه و بازی مورد نیازشان را از مارکت‌های ایرانی دانلود کنند. بعضی از این برنامه‌ها و بازی‌ها به درگاه پرداخت درون برنامه‌ای مجهز هستند تا کاربر بتواند موارد مورد نیاز خود را اینترنتی خریداری کند (مثل کلش آو کلنز و بقیه بازی‌هایی که با خرید سکه می‌توان کاراکتر یا نقشه و توانایی‌ها را افزایش داد). مایکت در حقیقت طی ماجرای به‌روزرسانی جعلی، این دسته کاربران را هدف قرار داده و می‌خواهد با وعده تخفیف، از نقل‌وانتقال پول توسط کاربران در این اپلیکیشن‌ها به‌نفع خود استفاده کند. پس در اقدامی عجیب با ارسال نوتیفیکیشن کاربران را به دانلود به‌روزرسانی غیرواقعی برنامه و بازی موبایل تشویق کند، اما در اصل هزینه سود مالی مایکت را کابران دستگاه‌های اندرویدی با مصرف‌کردن حجم اینترنت ارزشمند و گرانقیمت خود پرداخت کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: مایکت اپلیکیشن موبایل پرداخت درون برنامه ای برنامه و بازی حجم اینترنت اپلیکیشن ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۶۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403

آخرین افزایش قبوض تلفن و برق و گاز چه زمانی بوده است؟

اگر در مورد تعرفه قبوض تلفن، آب، برق و گاز طی سال‌های گذشته تحقیق کنید، خواهید دید زمانی که در سال 1401، قبض برق به‌ازای هر کیلو وات، از 3075 ریال به 4425 ریال افزایش یافت، تا پایان 1402، هیچ تغییراتی در تعرفه این خدمات اعمال نشد.

از این‌رو تمام مردم ایران می‌دانستند که امسال، به‌احتمال زیاد شاهد تغییراتی در تعرفه‌ها خواهند بود. اما مسئله این‌جاست که چه چیز موجب تعجب مردم شده؟ آیا قیمت قبض تلفن ثابت سر به فلک کشیده یا موضوع چیز دیگری است؟

تعرفه خدمات تلفن چطور محاسبه می‌شود؟

برای این‌‌که بتوانید تعرفه‌های جدیدی که جهت پرداخت قبض تلفن ثابت تعریف شده را درک کنید، تصمیم گرفته‌ایم تا نحوه محاسبه عوامل هزینه در قبوض تلفن ثابت و همراه را برای شما آشکار کنیم. دقت داشته باشید که تمام این قیمت‌ها، توسط مخابرات و یک‌سری فرمول خاص حساب‌کتاب می‌شوند.

برای مثال، برای محاسبه مکالمه شهری، از ساعت 8 صبح تا 13 مبلغ 96/19 ریال را درنظر گرفته‌اند. این در حالی ‌است که از ساعت 21 تا 8 صبح و روزهای جمعه و تعطیلات رسمی، این مبلغ به 86/13 ریال تغییر می‌کند.

باید افزود که مکالمه‌های بین شهری تلفن ثابت نیز، طبق مسافت محاسبه می‌شود. برای نمونه، تا 100 کیلومتر در ساعات روز، مبلغ 134 ریال را لحاظ کرده‌اند و همان‌طور که قابل پیش‌بینی است، این رقم در شب کاهش پیدا می‌کند.

آیا در سال ۱۴۰۳ تعرفه تلفن ثابت بالا می‌رود؟

سوالی که قبل ‌از تحویل سال 1403 پرسیده می‌شد، این بود که آیا در سال جدید قرار است پرداخت قبض تلفن ثابت، با ارقام بالاتری تسویه شود؟ اتفاقی که افتاد این بود که اساس‌نامه افزایش قیمت قبض تلفن ثابت، به امضای وزیر صمت رسید.

این یعنی، از امسال، افراد ساکن استان تهران باید مبلغ 20 هزار تومان اضافه‌تر را برای قبوض تلفن ثابت خود پرداخت کنند. البته این نکته را درنظر داشته باشید که قانون جدید، برای شرایط مختلف، تعرفه‌های گوناگونی را ثبت کرده که در ادامه آن‌ها را لیست کرده‌ایم:

افزایش تعرفه در استان تهران، بابت 4444 دقیقه مکالمه، هزینه‌ای معادل 20000 تومان دارد.

افزایش تعرفه برای سایر مراکز استان‌ها به‌ازای حداقل 3333 دقیقه مکالمه 15000 تومان است.

افزایش تعرفه برای سایر شهرها به‌ازای 2666 دقیقه مکالمه معادل 10000 تومان تصویب شده است.

روش‌های پرداخت قبض تلفن ثابت به صورت آنلاین

حال که متوجه شده‌اید قانون افزایش قیمت خطوط تلفن ثابت تصویب شده و از امسال اجرا می‌شود، به‌احتمال زیاد در فکر پیدا کردن روش‌های آنلاین و ساده جهت پرداخت قبض تلفن ثابت هستید. برای این منظور، ما چند راه‌کار کاربردی را برایتان آماده کرده‌ایم:

از اپلیکیشن مخابرات استفاده کنید.

نصب سوپر اپلیکیشن تاپ گزینه مناسبی است.

در ادامه هریک از این موارد را توضیح می‌دهیم.

پرداخت قبض تلفن ثابت با اپلیکیشن مخابرات

اپلیکیشن مخابرات احتمالا اولین راه‌کاری است که به فکر آن خواهید افتاد. چرا که این پلتفرم مخصوص رسیدگی به امور مشتری‌ها طراحی شده و شرایط استفاده از آن، در اختیار همه قرار دارد. برای بهره‌مندی از امکانات این نرم‌افزار، مراحل زیر را دنبال کنید:

اپلیکیشن مخابرات را از بازار یا بسترهای امن دانلود کنید؛

شماره موبایل خود را ثبت کرده و کد ارسال‌شده را وارد اپلیکیشن کنید؛

از پیشخوان، گزینه استعلام و پرداخت قبض را پیدا کرده و آن را انتخاب کنید؛

برای دیدن مبلغ قبض پایان‌دوره یا میان‌دوره، شماره تلفن ثابت خود را ثبت کنید؛

روی پرداخت بزنید و درگاه بانکی مورد نظرتان را انتخاب کنید.

بعد از پرداخت، تمام جزئیات و مراحلی که طی کردید، به شما نمایش داده خواهد شد.

برای پرداخت قبض تلفن ثابت، سوپر اپلیکیشن تاپ را نصب کنید!

اگر بخواهیم یک شیوه کاربردی‌تر، نسبت به نصب اپلیکیشن مخابرات معرفی کنیم، باید به صحبت درباره تاپ بپردازیم. دقت کنید که در دنیای امروز، فضای تلفن‌های هوشمند برای نصب پلتفرم‌های مختلف محدود است و گاهی کل سیستم، به‌خاطر کمبود فضا دچار اختلال می‌شود.

به همین دلیل، افراد زیادی هستند که در برابر نصب اپلیکیشن مخابرات، آن هم صرفا برای پرداخت قبض خط ثابت خود، مقاومت می‌کنند و ترجیح می‌دهند تا راه‌کارهای دیگر که دارای معایب خاص خود هستند را پیش بگیرند.

حال اگر شما هم در دسته این افراد قرار دارید، اگر بگوییم که با سوپر اپلیکیشن تاپ، در کنار پرداخت قبض تلفن ثابت، می‌توانید از 100 سرویس کاربردی دیگر نیز بهره‌مند شوید، پاسخ‌تان چیست؟ احتمالا چشم‌بسته این پیشنهاد را رد نمی‌کنید و تصمیم به شناخت خدمات کاربردی این پلتفرم خواهید گرفت!

تاپ سوپر اپلیکیشنی است که خدمات خود را در زمینه‌های خودرو، فین‌تک و پرداخت، مسافرت و گردش، پرداخت انواع قبوض و احراز هویت سجام و مواردی از این قبیل در اختیار همه کاربران قرار می‌دهد. بنابراین، پرداخت قبوض تلفن ثابت، تنها یکی از 100 خدمت کاربردی این پلتفرم است. در ادامه نحوه استفاده از سوپر اپلیکیشن تاپ را توضیح می‌دهیم.

چگونه با تاپ، قبض تلفن ثابت را پرداخت کنیم؟

تاپ در کنار تمام مزیت‌هایی که گفتیم، شرایط فعال کردن پرداخت خودکار برای پرداخت تمامی قبوض را داراست. همچنین امکان پرداخت سایر قبض‌های آب، برق و گاز را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد. خبر خوب دیگر این است که اگر به هر دلیلی نمی‌خواهید این سوپراپلیکیشن را نصب کنید، می‌توانید با مراجعه به سایت تاپ و درج اطلاعاتی مثل شماره قبض، شناسه پرداخت و شماره تلفن همراه برای پرداخت قبض‌های خود اقدام کنید.

تسویه قبوض در ساده‌ترین شیوه

از زمانی که تعرفه تلفن ثابت تغییر کرد، موضوع نحوه پرداخت قبض تلفن ثابت مطرح شد و با توجه به این‌‌که سبک زندگی‌های امروز، نیاز به صرفه‌جویی زمان و انرژی دارد، اکثر افراد به‌دنبال راه‌کارهای آنلاین، امن و سریع می‌گردند که در این بین، سوپر اپلیکیشن تاپ پلتفرمی است که تحت نظارت بانک مرکزی کشور فعالیت می‌کند و امکان تسویه انواع قبوض را در ساده‌ترین شیوه در اختیار شما قرار می‌دهد.

دیگر خبرها

  • درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
  • به روز رسانی نقشه شهر همدان
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • نقشه شهر همدان به‌روزرسانی می‌شود
  • تیک‌تاک در آستانه حذف از اپ استور آیفون
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • گوگل پلی قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن را فراهم کرد
  • کپی گوگل از روی اپل: قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن در گوگل‌پلی
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد